tisdag 30 juli 2013

Truckkort, städning och nya jobbet


Okej. jag failade totalt och har verkligen inte orkat skriva något blogginlägg den senaste veckan, men det får ni väl leva med. 


I veckan som var så jobbade jag mina första pass för Lucky 21 Casino och det gick riktigt jäkla bra måste jag säga, och så klart hade jag roligt som vanligt. Men det är till och med ännu roligare att jobba nu eftersom jag nu får jobba på min favoritkrog igen (En utav anledningarna till att jag bytte). 
Känns så underbart att jobba med folk man verkligen trivs med! 

Förutom det så har jag ju gått på truckförarutbildning och klarat proven så nu har jag skaffat mig ett truckkort också. 
Dock var tors-fred lite jobbiga dagar eftersom jag då skulle gå kursen i Stockholms på dagen och på kvällen skulle jag jobba, det var lika båda dagarna. Men i och med att kursen började kl 9 i Stockholm så var jag tvungen att kliva upp 06.30 båda dagarna och natten mellan Tor-fre fick jag inte sova mer än 1 timme eftersom jag somnade runt 05.30. Men som sagt det gick grymt bra ändå ^^ 

I Lördags var jag ledig! Grymt skönt även om jag var skapligt irriterad på Christian, så istället för att sitta hemma och bråka med honom så åkte jag med Erik och Krisse till Gnesta, senare på kvällen kom även Pelle över och då blev det att lite spontant sådär gå ut på krogen. 
Kvällen var grymt bra och jag/vi hade riktigt kul, dock blev det lite bråk senare på kvällen och Krisse blev slagen av någon snubbe som hängt efter henne hela kvällen :( 

Men förövrigt har det faktiskt varit en helt okej vecka även om jag knappt sovit något och det ända jag kunnat gjort de timmar jag varit hemma är att städa. Och anledningen till att jag blir sur på Christian är inte utan grund, jag tog före och efterbilder på lägenheten som ni ska få se.. 
Dock har vi pratat ut och han ska bättra sig så nu håller vi tummarna på det! 
 
När jag åker till jobbet.



       
  


När jag kommer hem från jobbet  



Men men, hade gött. 

Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar